Hirdetés

Brutal Doom - júniusban jön a v20-as verzió, új trailert is kaptunk hozzá

|

Aki még most is szívesen kaparja elő a játékgyűjteményéből a régi Doom részeket, annak érdemes várnia a júniust, jön a legújabb Brutal Doom verzió.

Hirdetés

Amíg az id Software lelkesen kalapálja nekünk a Doom reboot-ot, addig a sorozat régebbi darabjait is érdemes előkaparni, főleg amikor egy-két jobb mod érkezik hozzájuk. A Brutal Doom kétségtelenül a zseniális kategóriába tartozik, még jobb hír, hogy hamarosan megérkezik a legújabb verziója.

A Brutal Doom mod számtalan jópofa dolgot ad a Doom első és második részéhez (az Ultimate Doom alatt is működik), többek között új fegyvereket és hozzájuk tartozó hangokat, feljavított effekteket és animációkat, kivégzéseket meg egy jó nagy adag vérfürdőt is kapunk, ha rászánjunk magunkat a letöltésre. Hamarosan érkezik a legújabb, v20-as kiadás, ami további extrém brutalitással turbózza fel a Doom világot. Szerencsére már megjelenési dátumunk is van, június 7-én válik elérhetővé a Brutal Doom v20, ennek örömére pedig érkezett egy vadonatúj videó.

Ti letöltitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)