Hirdetés

Tovább marad játszható az ingyenes Doom demó

|

Aki esetleg csak most hallaná a továbbrobogó hype-vonat zakatolását, az sem maradt le semmiről, ugyanis a Doom első pályája az E3 hete után is kipróbálható marad még egy darabig.

Hirdetés

Bár a Doom már megjelent, az FPS-ek hőskorának klasszikusát modernizáló játék szerepelt a Bethesda E3-as konferenciáján, elsősorban az érkező VR-módnak hála. Ezzel együtt egy érdekes figyelmességet is bejelentett a kiadó, mégpedig hogy ingyen kipróbálhatta mindenki a Doomot, ezt az ajánlatot pedig most meghosszabbították.

Eredetileg ugyanis csak az E3 hetében lett volna letölthető az egyjátékos mód első szintjét tartalmazó bemutató, de a Bethesda "a nagy népszerűségre való tekintettel" úgy döntött, egyelőre nem deaktiválják a demót. Hogy ez meddig marad így, azt nem árulták el, de az biztos, hogy PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is kipróbálhatjuk az új Doomot és az eddigi letöltőlinkek maradtak érvényben. Úgyhogy jó trancsírozást, ha eddig kimaradt volna. Ha pedig már megvan a játék, a multis rész környékén érdemes az újdonságokat keresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)