Hirdetés

Doom - kikerült belőle a Denuvo, nem tudni, miért

|

Az Inside után a Doom is megszabadult a piszkálásvédelemtől, de nem abból az okból, ami miatt a Playdead játéka.

Hirdetés

Nemrégiben megjelent a GOG-on az Inside, és oda csak másolásvédelem nélküli játékok kerülhetnek fel. A Denuvót így ki kellett szedni belőle, és a Playdead úgy gondolta, akkor már a steames változatban se maradjon benne.

A Doom viszont egy darabig még biztos nem jön a GOG-ra, más állhat annak hátterében, hogy az id megszabadult a védelemtől. Valószínűleg valahogyan ahhoz van köze, hogy a játékot már feltörték, így okafogyottá vált a Denuvo használata. Egyesek szerint önmagában emiatt hozta meg a döntést a csapat, viszont egy szintén a technológiát használó stúdiónál dolgozó fejlesztő azt állítja, a védelmet fejlesztő cég garanciát vállal, és amennyiben 3 hónapon belül valakinek sikerül kijátszania a rendszert, a megrendelőnek semmit nem kell fizetnie. Nem is használhatja tovább a Denuvót, de ez akkor már úgyis mindegy. A Doom négy hónapig bírta, de egyedi megállapodásban lehet, hogy hosszabb garancia szólt rá.

Mindenesetre a kalózok újabb sikert arattak. Meglátjuk, a maradék meddig bírja, és a Denuvo mit lép.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)