Hirdetés

Doom - egy kis démoni Candy Crush jöhet?

|

Rengeteg elrejtett apró poén van az új Doom-ban, de ez az interaktív móka külön figyelmet érdemel.

Hirdetés

Az idei Doom egy kicsit máshogy kezeli az easter eggek fogalmát. Azért egész minijátékokat ritkán raknak bele programokba, de a Bethesda megoldotta ezt is. Amúgy még egy jól elrejtett Doom 1 folyosót is találhattok a játékban.

Ha belefáradtál volna az órákon át tartó démondarálásba, akkor megpihenhetsz picit a Demon Destruction című Candy Crush szerű minijátékkal, amit a sztori későbbi részében találhatsz majd.

A "Shut Down the Portal - Reclaim the Crucible" küldetés alatt belépsz majd egy laborba, ahol találsz egy holografikus diagramot a DOOM páncélról. A paneltől balra lesz egy kijelző, amit ha beindítasz, akkor el is indul a cuki kis program. A fenti videón nézhető az easter egg, próbáljátok ki.

A Doom ma jelent meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Ti kipróbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)