Hirdetés

DOOM - ha nálunk rendeled elő, egy klasszikus FPS-t is választhatsz a többi ajándék mellé!

|

A Doom előrendelői is jó néhány ajándékot zsebelhetnek be az id Software friss játék mellé, de ha a GSO-n rendeltek, ezekhez még két klasszikus FPS közül is választhattok egyet.

Hirdetés

Újabb előrendelői akció indul itt a GSO-n, ezúttal pedig az id Software legendás sorozatának visszatérő epizódját, a Doomot foglalhatjátok le már a megjelenés előtt. Azt már nagyjából most tudjuk, hogy a játékban non-stop brutális akcióra számíthatunk, de az exkluzív előrendelői ajándékokkal talán még meg tudunk titeket lepni.

De miért érdemes pont tőlünk előrendelni?

Például ezekért:

- Aki még a megjelenés előtt megrendeli a játékot, egy multis DLC-t, a Demon Multiplayer Packet is kap, aminek hála néhány menő fegyverkülsőt, páncélt, instant aktiválható hack modult és egy id Software-logót kap a játékban, amit a páncéljaira vagy a fegyvereire festhet rá.

- A csomagban emellett ott lapul majd egy IDDQD szilikon karkötő is, ami ugyan nem tudja bekapcsolni a god mode-ot, de megmutathatod vele, hogy a régimódi FPS-ek rajongói még hagytak fel a fraggeléssel. 

- Aki pedig nagyon siet, a két egyedi Doom-litográfia közül is megkaparinthat egyet, amik a Mars egyik holdjára tervezett küldetést és a játékbeli, elég brutálisan felhasználható szerszámok gyártóját reklámozzák és irtó stílusosak lettek.

És mi a helyzet az ajándék játékkal?

Ha ez nem lenne elég (márpedig nem elég), a GameStar akciójában még egy bónusz ajándékot bezsebelhettek, egész pontosan az id Software két klasszikus sorozatának korábbi epizódjai közül választhattok egyet: 

- A Doom Classic Complete az egyik lehetséges opció, amiben az első két epizódot lövöldözhetitek végig Doomguyként, az összes kiegészítővel, bónuszpályával és a második rész alapján készült spinoffal, a Final Doommal együtt. 

- Választhatjátok akár a Return to Castle Wolfensteint is, amit ugyan nem az id jegyez, de hasonlóan fantasztikus.

Szuper! Hol rendelhetem meg most azonnal?

Ha meggyőztünk, ne is habozzatok tovább, erre a linkre kattintva máris átkerültök arra az oldalra, ahol megrendelhetitek a Doomot a fent felsorolt jóságokkal együtt. Érdemes sietni, az előrendelői ajándékok csak limitált mennyiségben állnak rendelkezésre. Nem úgy, mint a pokolból átözönlő démonok, azok valahogy sosem akarnak elfogyni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)