Hirdetés

Akár 1000 fps-t is kisajtolhatunk a Doom Eternalból, ha majd lesz hozzá megfelelő gépünk

|

Az id Software egyik munkatársa nemrég arról mesélt, hogy milyen erő lakozik a játékot hajtó motorban.

Hirdetés

Már csak egy kis időt kell kibírnunk és végre megkaparinthatjuk a 2016-os Doom folytatását, ami az eddig közzétett képek és videók alapján legalább olyan brutális lesz, mint elődje. Egy friss videóban pedig kapunk egy kis betekintést a kulisszák mögé, így megtudhatunk egyet s mást a pokoli kalandot futtató motorról.

Hirdetés

Billy Kahn, az id Software egyik vezető programozója nemrég leült az IGN.com kamerája elé és mesélt egy picit az id Tech 7-ről, ami a Doom Eternal alatt fog duruzsolni. A srácok alaposan átdolgozták a motort a játékhoz, így még nagyobb robbanásoknak és látványosabb effektusoknak lehetünk majd szemtanúi. Sőt, amíg az id Tech 6 esetében 250 fps volt a maximum, addig Kahn szerint az Eternalt futtató motorral el lehet érni akár az 1000 fps-t is, feltéve persze, ha elég erős hozzá a gépünk. Persze ez még nincs elérhető közelségben, a stúdió is maximum 400 fps-t tudott kisajtolni a saját hardverein a játékból, de Kahn szerint évek múlva simán lesznek majd olyan vasak, amin elérheti a Doom Eternal az 1000 fps-t, technikailag képes rá a motor. 

További érdekes technikai részletekért mindenképp ajánlott egy pillantást vetni az alábbi videóra.

A Doom Eternal március 20-án érkezik meg PC-re, Google Stadiára, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, később pedig Nintendo Switchre is. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)