Hirdetés

Meglepően mély lesz a Doom Eternal multis módja

|

Az id Software szerint a 2v1-es Battlemode olyan lesz, mint a sakk.

Hirdetés

Nem volt rossz a 2016-os Doom multija, de olyan igazán jó sem lett. Az id Software srácai úgy döntöttek, nem hozzák vissza a Deathmatchet és társait a folytatásra, hanem valami teljesen újjal készülnek. Az egyjátékos kampány mellett csak egy multis mód lesz, a Battlemode, mely elsőre egyszerűnek hangozhat, de valójában egészen összetett.

Hirdetés

GamesBeat-nek adott interjújában Hugo Martin kreatív vezető elmondta, hogy szeretnék a rajongókat büszkévé tenni.

"A multiplayer kapcsán rájöttünk, hogy azt akarják, az id vezessen, ne kövessen. Úgy érezték, a multi [az előző részben] már korábban látott dolgok egyvelege volt. Ez az id-játékok rajongóinak nem elég. Emiatt próbáltunk innovatívak lenni, valami olyat adni, amit még nem láthattak korábban, mégis a Doom élményénél maradni, valami, a Doom Eternal egyjátékos élményéhez hasonlót alkotni, amit szeretnek. Büszkék vagyunk [a Battlemode-ra], izgatottan várjuk, hogy a rajongók is kipróbálhassák. Meglepődnek majd, mennyire mély. A felszínen dámajátéknak tűnhet, de ahogy kipróbálod, rájössz, hogy inkább sakk."

A hat pályát és öt démont hozó Battlemode-ot még nem tudtuk kipróbálni, de a kampánnyal játszottunk pár órát, írásos beszámolónkat errefelé, a videósat pedig ezen a linken találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)