Hirdetés

Doom Eternal - ezt tudtuk meg a Battlemode-ról

|

A játék 2v1-es, multis módja egész érdekesnek tűnik.

Hirdetés

A napokban zajló QuakeCon során természetesen kiemelt figyelmet kapott a novemberben megjelenő Doom Eternal is, mely egyebek mellett egy új többjátékos móddal próbál majd szórakoztatni minket.

Hirdetés

Ebben egy játékos a Doom Slayer, kettő pedig démonok szerepét tölti be. A megjelenéskor a Revenant, a Pain Elemental, a Mancubus, az Arch-vile és a Marauder közül lehet majd választani, és amellett, hogy mindegyik a már ismert támadásait és képességeit használhatja, csapdákat is állíthatnak. A nem démoni játékosnak rengeteg fegyver, mod, és egyéb cucc áll majd rendelkezésére, de használhat portálokat is, melyek a pálya egyik végétől a másikig repítik. Nyerni úgy lehet, hogy kinyírjuk az egyik démont, majd 20 másodpercen belül a másikat is - ha kifutunk az időből, az elhullott szörny fél élettel tér vissza. Az alábbi videóban 25 perc környékén tűnik fel a Battlemode, megismerhetitek a démonokat is.

A megjelenést követően mind a démonok, mind a pályák (melyből 6 lesz eleinte) számát növelni fogják. A Doom Eternal november 22-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)