Hirdetés

Doom Eternal - legalább két DLC érkezik majd hozzá

|

Bár a játék csak novemberben jelenik majd meg, a Bethesda már tudja, hogyan bővíti a jövőben.

Hirdetés

A Bethesda idei E3-as konferenciájának középpontjában a november 22-én érkező Doom Eternal állt, ami a minden jóval megpakolt egyjátékos kampány mellé egy aszimmetrikus multiplayer módot is kap. A későbbiekben pedig tovább bővül.

Hirdetés

Bár hivatalos bejelentés még nem történt, a játék gyűjtői változata már felkerült az Amazonra, ahol azt írják, hogy a csomag tartalmazza a Year One Pass-t, amiben két kampány DLC található. Az előrendelők emellé az úgynevezett Master Levelt is megkapják (így hívták ugye aa Doom 2-höz megjelent pályákat is).

A Year One Pass elnevezésből arra következtetünk, hogy ha bejön, akkor akár tovább is tolják majd a szekeret (elvégre Eternal a játék neve), de ez még nagyon a jövő zenéje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)