Hirdetés

Doom Eternal - ilyen a játékmenet

|

Az E3-on bejelentett játék szerencsére nem egy újabb battle royale lesz, ha bárki félt volna ettől, megnyugodhat.

Hirdetés

A 2016-os Doom közvetlen folytatásaként jelentette be júniusban a Bethesda a Doom Eternalt, de nem árult el róla sok mindent.

Hirdetés

Az E3-as műsor így is elég hosszúra és tartalmasra sikerült, plusz kellett valamit hagyni a napokban zajló QuakeConra is. Most megtudtuk, hogy a játék egy az elődjéhez hasonló brutális shooter lesz, kétszer annyi különböző démonnal, mint amennyivel az első részben hozott minket össze az élet. A Doom Guyt és fegyvereit feltuningolták, tud például döfni egy a karjára szerelt eszközzel, mászhat bizonyos falakon, lőhet egy a hátára szerelt, lángszóróként is használható ágyúval, képes a levegőben vetődni, vagy odahúzhatja magát ellenfeleihez egy lánccal. A Föld nincs jó állapotban, kell is a hatékonyság.

Amíg a Bethesda nem teszi közzé a teljes, hivatalos videót, addig itt a nagy része egy másik csatornáról:

Ami még zseniális, hogy más játékosok démonként megjelenhetnek a mi játékunkban, kampány közben, teljesen véletlenszerűen. Más többjátékos újdonságokat is tease-eltek, de nem jelentettek be semmit.

Egyébként vadonatúj helyszíneket is meglátogathatunk, mivel a csapat univerzumot bővít, nem csak a meglévő alapokból dolgozik.

A Doom Eternal valószínűleg jövőre jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)