Hirdetés

Doom Eternal - ismét az eszünkbe vésték, hogy mikor kapjuk meg az első gameplayt

|

Hamarosan láthatjuk majd, ahogy a földi pokol megnyitja kapuit.

Hirdetés

A Bethesda az idei E3-as konferenciáján jelentette be, hogy jön a Doom Eternal, amelyben ismét a már jól ismert főszereplő bőrébe bújhatunk bele, hogy ezúttal is telepumpáljuk ólommal a pokol förmedvényeit. 

Hirdetés

Az expón még csak egy kedvcsináló trailert kaptunk az új Doomhoz, azonban már a gameplay videóra sem kell sokat várnunk, ugyanis a játék hivatalos Twitterjén ismét emlékeztettek bennünket arra, hogy augusztus 10-én, a QuakeCon 2018 alkalmával nézhetünk bele a játékmenetbe. 

A QuakeCon augusztus 9. és 12. között kerül megrendezésre és kíváncsian várjuk, hogy a Bethesda milyen tartalmakkal készül még a Doom Eternal gameplay mellett. De ha csak ezt kapjuk, már ezzel is beérjük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)