Hirdetés

Doom Eternal - ismét belenézhetünk a játékmenetbe

|

Nem túl hosszú a fejlesztők által bemutatott anyag, de legalább megnézhetünk egy vadonatúj pályát.

Hirdetés

Szép munkát végzett az id Software és a Bethesda Softworks a 2016-os Doommal, így nem csoda, hogy a rajongók már alig győzik kivárni a folytatás érkezését. A Doom Eternal megjelenése valószínűleg még egy picit odébb van, viszont most ismét belenézhetünk a játékmenetébe.

Hirdetés

A fejlesztők részt vettek a tavasszal megrendezett GDC 2019-en, és meséltek egy kicsit arról, hogyan fog futni vadonatúj játékuk a Google streaming szolgáltatásán, a Stadián keresztül. A bemutató során pedig látható volt egy rövidebb gameplay jelenet is a Doom Eternalból, ami ráadásul egy új, eddig még nem látott pályán játszódott.

Alább megtaláljátok a szóban forgó panelt, de ha csak a játékmenetre vagytok kíváncsian, akkor tekerjetek 40 perc 32 másodperchez.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)