Hirdetés

Doom Eternal - legalább 18 órányi kampányra számíthatunk

|

Hosszabb történet várható, mint a 2016-os előd esetében.

Hirdetés

A 2016-ban megjelent Doom kampányához képest tartalmasabb fő történetszál lesz a Doom Eternalban a fejlesztőcsapat elmondása szerint. Marty Stratton, az id Software executive producere a QuakeConon beszélt a játékról, és a QconForums.com csapatának adott interjúban elmondta, hogy még ugyan van még dolguk a Doom Eternallal, viszont nagyjából belőtték a kampány hosszát. 

Hirdetés

A fő történetszál végigjátszása nagyjából 18-22 játékórát vehet majd igénybe, de ez természetesen függ a nehézségi fokozattól és az egyéni játékstílusoktól is. A Doom Eternal megjelenéséig, vagyis november 22-ig még nyilván változhatnak a dolgok, de Stratton biztosította a rajongókat, hogy az Eternal  garantáltan tartalmasabb lesz, mint a 2016-os előd.

A játék PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Google Stadiára fog megjelenni. Ti örülnétek egy hosszabb kampánynak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)