Hirdetés

Nem csak a zene miatt fantasztikus a Doom Eternal launch trailer

|

Igen, lesz benne BFG is, ha ez valaha is kérdés lett volna. Meg egy démonóriás.

Hirdetés

Egy hét és egy nap múlva, március 20-án megérkezik az életünkbe a Doom Eternal, és rögtön kényelmesebb lesz a kényszerpihenő. A 2016-os Doom alapjaira sok mindent rápakolt az id Software, de az is biztos, hogy rengeteg meglepetés vár majd ránk - ezek egy részét talán el is lövi a launch trailer, úgyhogy csak saját felelősségre indítsátok el.

Hirdetés

A hangulatos videó a szokásos mészárlás és az ahhoz tökéletesen illő zene mellett meglepetéseket is tartalmaz, melyek egy részét nem tudjuk egyelőre hova tenni, de rögtön világosabb lesz a kép, ha kipróbálhatjuk. 

Hamarosan tesztben is összefoglaljuk, amit átéltünk, addig legyetek türelemmel, ikszelgessetek szorgosan a naptárban, illetve ha Xbox One-on rendeltétek elő digitálisan, indítsátok el a fájlok letöltését, ha meg PC-n vagy PS4-en, várjatok még, utóbbi platformokon megjelenés előtt 48 órával lesz elérhető az előtöltés lehetősége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)