Hirdetés

Véletlenül védelem nélkül adták ki a Doom Eternalt

|

Valaki elfelejtette kivenni a piszkálásvédelemtől mentes EXE fájlt a Bethesda Launcher-es kiadásból.

Hirdetés

A Denuvo feltörése ritkán okoz gondot a kalózoknak, de sok játék esetében legalább egy-két héttel elhalasztja a warezváltozat megjelenését, ami segít az eladásokon. Ugyanakkor ez nem működik, ha valaki elfelejti kivenni a védelemtől mentes fájlokat, mielőtt elindul az előtöltés. A Doom Eternal ma megjelent, viszont már egy ideje le lehetett tölteni, hogy a startkor ne kelljen a feltétlenül szükségesnél többet várni. 

Hirdetés

A fájlokat nézegető játékosoknak szemet szúrt egy "original" mappa a Bethesda Launcher-es változatban, amiben hogy, hogy nem, a Denuvo-mentes EXE is megtalálható volt, így annak ellenére, hogy gyorsan jött egy patch, ami eltávolította, a kalózoknak nem kellett különösen nagy kihívással szembenézniük. A steames változatból eleve kivették, de az jelen helyzeten nem javít.

A kiadó ezt egyszer már eljátszotta a Rage 2-vel, úgyhogy lassan azt hihetnénk, hogy szándékos, de semmi értelme nem lenne ezt direkt elszúrni. Azért ha tehetitek, vegyétek meg, fantasztikus lett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)