Hirdetés

A DOOM Slayer is benne lesz a Mortal Kombat 11-ben?

|

Néhány apró utalás beindította a közösség fantáziáját. Lehet, hogy Ash helyett a Doom főszereplőjét kapjuk?

Hirdetés

Az E3 alatt a DOOM Eternal fejlesztői a Battlemode-ra koncentráltak, aminek trailere végén a Mortal Kombat bemondója hallható. Alapesetben ez még nem jelent semmi különöset, legfeljebb jön egy Mortal Kombat bemondó hangcsomag, de a rajongók szerint ennél több van ebben.

Hirdetés

A Mortal Kombat 11 Kombat Pack traileréből kiderült, hogy még van két be nem jelentett karakter is, az egyikőjüknél pedig biztosan van egy láncfűrész. Akkor sokan azt hitték, hogy Ash Williamsről van szó, de a DOOM Eternal trailere után többen arra következtetnek, hogy az FPS széria főszereplője lesz az új harcos. Ő is nagy örömmel használ láncfűrészt, leginkább démonok szó szerinti szétválasztására.

Még várnunk kell, hogy kiderüljön az igazság, de addig is ti elmondhatjátok, hogy melyik karakternek örülnétek jobban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)