Hirdetés

Hiányzik a pisztoly a Doom Eternalban? Így lehet belevarázsolni a játékba

|

A nemrég megjelent Doom Eternal végül nem hozott nekünk kézifegyvert, de egy kis trükközéssel előhozhatjuk a fájlok közül.

Hirdetés

A 2016-os Doom rebootban a kifogyhatatlan pisztoly arra szolgált, hogy mindig maradjon egy vésztartalék, ha véletlenül minden töltényünket beledaráltuk volna a pokolfajzatokba. A Doom Eternalban azonban nincs ilyen lehetőség, igaz a láncfűrészünkkel bármikor nyerhetünk ki skulót a démonokból, ami lássuk be, talán még nagyobb mulatság. Akik ennek ellenére hiányolják a pisztolyt, azok most egy kis trükkel a belevarázsolhatják a játékba. 

Hirdetés

A New Blood Interactive nevű indie fejlesztőcsapat alapítója, Dave Oshry most Twitteren tette közzé, hogyan hívhatjuk elő a Doom Eternal fájljai közül a hiányzó fegyvert. Mellé azt is leírta, hogy az id Software eredetileg úgy tervezte, hogy benne lesz a pisztoly az arzenálunkban, de a végleges játékmenetből kilógott, így inkább kivették. 

Ugyan a Doom Eternalban nem tudjuk egyetlen gombnyomással elérni a parancssort, mint a régi szép időkben, de a Cheat Engine használatával meg lehet oldani a dolgot, ahogyan azt a mellékelt videóban is láthatjátok. 

A Doom Eternal kapcsán egyébként nemrég összeszedtük azt az 5 dolgot, ami mi leginkább megszerettünk a játékban. Ezt ide kattintva éritek el.

Van olyan elem, amit hiányoltok az id Software legújabb játékából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)