Hirdetés

Doom Eternal - SnapMap nem, de kampány DLC-k lesznek

|

A QuakeConon volt kérdezz-felelek részleg, aminek egyik központi része a megjelenési utáni tartalmakról szólt, nem túl meglepő módon nagy érdeklődés mellett.

Hirdetés

Az id Software Marty Strattonja ragadta meg a mikrofont, hogy válaszoljon a Doom Eternal későbbi tartalmait érintő kérdésekre. Az egyik legfontosabb az volt, hogy vajon visszatér-e a SnapMap.

Hirdetés

A válasz egy értelmű nem volt. A csapat ezúttal arra akar koncentrálni, amit a játékosok a legtöbbet kértek a 2016-os DOOM kapcsán: egyjátékos, kampány DLC-kre.

"Az emberek tényleg nagyon követelték ezt. Azokkal a cuccokkal akartak játszani, amiket mi építettünk. A SnapMap király volt. Én imádtam. De sokaknak ez kevés."

Stratton elmondta, hogy a céljuk megadni a rajongóknak azt, amit kérnek, azért nem sírunk amiatt, hogy lesz még több egyjátékos móka a Doom folytatásában. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)