Hirdetés

Már van, aki kevesebb mint 90 perc alatt végigjátszotta a Doom Eternalt

|

Nem tétlenkednek a speedrunok mesterei, sokan 2 óra alatt játékidővel büszkélkedhetnek, de most újabb rekordról számolhatunk be.

Hirdetés

Várható volt, hogy a Doom Eternal megjelenése utána azonnal nekiesnek majd a játéknak a profi speedrunnerek, akik mindent arra tesznek fel, hogy a lehető legrövidebb idő alatt érjenek a kampány végére. 

Hirdetés

Persze mivel csak pár napja jelent meg a játék, simán javítani fognak még a rekordokon, de azért már most is érdemes beszámolni BloodThunder és CreeperHntr teljesítményéről, akik kevesebb mint másfél óra alatt teljesítették a Doom Eternalt. BloodThundernek ehhez 1 óra 28 perc 25 másodpercre, CreeperHntrnek pedig még ennél is kevesebb időre, egészen pontosan 1 óra 26 perc 16 másodpercre volt szüksége. Az utóbbi speedrunt lentebb ti is megnézhetitek, BloodThunder futamát pedig ide kattintva éritek el. 

Nektek mennyi időbe tellett lenyomni a Doom Eternal kampányát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)