Hirdetés

Doom Eternal megkétszerezte az előző rész számait a Steamen

|

Az id Software legújabb játéka a hetedik legnépszerűbb cím is volt a Valve boltjában, és a becslések szerint még nem érte el a legmagasabb játékosszámot.

Hirdetés

Azt már a 2016-os reboot után is meglehetős biztossággal jelenthettük ki, hogy a jót tett a szériának az újragondolás, a pénteken megjelent folytatás pedig még arra is rátett egy lapáttal. A Doom Eternal sikere nem csak a kritikákban, de a játékosszámban is meglátszik, ugyanis a statisztikák alapján jócskán felülmúlja a 2016-os korábbi epizód számait is.

Hirdetés

A SteamDB adatai szerint majdnem 105 ezer ember játszott egyszerre a játékkal, míg a Doom legmagasabb játékosszáma 44.271 volt. A démonbelezésre tehát meglehetősen sokan voltak kíváncsiak a pénteki megjelenés óta, ezzel pedig a 7 helyig tudott kúszni a Steam legfelkapottabb játékai között.

Jelenleg ugyan visszacsúszott a 17. helyre, de a becslések szerint még bőven megdöntheti a korábbi rekordját, mivel az 2016-os rész is vasárnapra érte el a legmagasabb játékosszámot. Egyébként streamben Kaci is belenézett már a játékba, tehát ha kíváncsiak vagytok, hogyan boldogul a pokol válogatott rémségeivel, akkor érdemes lecsekkolni azt is.

Nektek bejött a démonvérben gázolás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)