Hirdetés

Az eredeti Doomban alkották újra a Doom Eternal trailerét, így is brutális

|

A Doom rajongók ismét bebizonyították, hogy nem ismernek lehetetlent.

Hirdetés

Alig várjuk, hogy november 22-én ismét fegyvert ragadjunk a démonok ellen, és a pokol után mennyországba is eljussunk, hogy letépjünk pár fejet és térdig vérben gázolva osszuk az áldást azoknak, akik megérdemlik.

Hirdetés

A Doom rajongók azonban addig sem ülnek tétlenül. Egy YouTuber, aki valamiért a "Szczebrzeszyniarz Brzeczyszczyczmoszyski" nevet választotta magának, most újraalkotta a Doom Eternal előzetesét a klasszikus Doomban. A feladat nem volt egyszerű, hiszen mindehhez szüksége volt az Accessories to Murder, GMOTA, Project Brutality, Russian Overkill, Samsara, Samsara Extra Heroes + exMixer, Trailblazer és Zen Dynamics modokra, valamint a  Brigandine, Deus Vult II, Doom 2 Project Remap, Eviternity, Gothic 99, Hellbound, Scythe 2 és Stardate 20×7 pályák ötvözésére.

Alig várjuk, hogy valaki az egész játékot újraépítse a régi elemekből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)