Hirdetés

Rózsaszín unikornisnak öltözve is irthatjuk a démonokat a Doom Eternalban

|

Akinek nem lenne elég a megannyi feloldható testreszabási lehetőség, egy igazán különleges szettet is vásárolhat.

Hirdetés

A hamarosan megjelenő Doom Eternallal kapcsolatban a Bethesda kijelentette, hogy számos öltözéket és animációt is fel lehet oldani, ráadásul kizárólag játékkal, mert nem lesznek mikrotranzakciós lehetőségek. Egyetlen kivétel akad, mégpedig az Amazonnal közös promóció keretében megszerezhető unikornis szett, bár bizonyos feltételekkel ez utóbbinak is megspórolhatjuk az árát.

Hirdetés

A Doom Eternal megjelenésének napján, március 20-án válik elérhetővé az Amazon Prime előfizetői számára a skin. Aki feliratkozott a szolgáltatásra, és az Amazon profilját hozzákapcsolta a Twitch-fiókjához, automatikusan megkapja a Twitch Prime-mal járó bónuszokat, amelyek közül az egyik legújabb a Doom Eternal különleges szerelése. Mozgás közben így néz ki.

Amennyiben még nem voltatok előfizetők, 30 napos ingyenes próbalehetőség is rendelkezésre áll, így végső soron akár ingyen is megszerezhető a különleges skin. Az aktiváláshoz Bethesda fiók is szükséges.

Ti várjátok már a Doom Eternalt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)