Hirdetés

Doom Eternal - menő művészi rajzot villantottak a fejlesztők

|

A most közzétett kép ugyan nem a játékból származik, de azért így is jól bemutatja a pokoli kaland hangulatát.

Hirdetés

Brutális játékmenetének és remek hangulatának köszönhetően elég nagy sikert aratott a 2016-os Doom, és kétségtelen, hogy világszerte elég sokan várják már a folytatás megérkezését. A fejlesztők szép lassan csorgatják az új információkat és anyagokat, most pedig egy elég komoly rajzot kaptunk tőlük.

Hirdetés

A játék Twitter-oldalára feltöltött, Doom Eternalhoz kapcsolódó concept arton gyakorlatilag a játékbeli pokol kapuját láthatjuk, ami elég rémisztő látványt nyújt. Ráadásul a hatalmas építményhez képest még a játék főhőse is elég aprócskának tűnik. A képből ugyan nem derül ki túl sok minden, de remekül bemutatja, hogy a pályák külleme bizony eléggé ott lesz a szeren, és ismét hangulatos helyeken lőhetjük halomra a démonokat.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)