Hirdetés

Doom Eternal, World of Warcraft, Return to Monkey Island - ezzel játszunk szilveszterkor

|

Nem csak pezsgő fog nálunk durranni 2022 utolsó és 2023 első hétvégéjén.

Hirdetés

Még ki se hevertük a hagyományos, vagy épp teljesen unortodox (ki hogy szereti) karácsonyi menü okozta kajakómát, máris ráfordulunk a szilveszterre, amikor patakokban folyik a pezsgő - annyi, hogy ha a Nílust nem is, de a Dunát biztosan megtöltené -, és az emberek zöme egy-két nap alatt abszolválja éves lencse- és virslifogyasztása nagyobbik hányadát. Mindannyian készítettünk terveket, ám ezeket időnként keresztülhúzza az élet, a rokonság, a barátok (a nem kívánt rész törlendő). Egy viszont biztos, játékkal zárjuk ezt az évet, és azzal kezdjük az előttünk állót is.

Hirdetés

HP - Kicsit visszatértünk az Assassin's Creed Valhalla világába, még vár a Ragnarök, és persze a Modern Warfare 2 Shipmentje is hívogat rendszerint. Ja, és persze eseti alapon Vampire Survivors is pihenteti az agyam, de ez csak apró luxus a semmittevés paradicsomában. Idén ennyi elég lesz, izgatottan várom a 2023-as évet.

mazur - Végre kipróbálhattam néhány címet, amire már nagyon kíváncsi voltam, de eddig még idő hiányában kimaradtak: a Sifu és a Neon White egyaránt zseniális, de a bejglikóma közepette egyikhez sem voltak elég gyorsak a reflexeim, úgyhogy ráfordulok a Return to Monkey Islandre és nagyon remélem, hogy még idén sikerül befejezni. Vagy ha nem, hát jövőre!

Paca - Már egyre közelebb jutok a God of War: Ragnarök végéhez, úgyhogy még az is lehet, hogy sikerül befejeznem, mielőtt átlépnénk 2023-ba, és januárban már foglalkozhatok valami más izgalmassal. Lazításképp jönnek a szokásos páros és partijátékok, Overcooked főleg.

Hirdetés

Csirke - Zseniális tervem, miszerint szilveszterkor lepasszoljuk a gyerekeket a nagyihoz, majd apa és anya vendégségbe megy, és felnőtt emberekkel fog beszélgetni, ott dőlt dugába, mikor tudatosult bennünk, hogy a kutya viszont marad itthon, és tuti megkergül a tűzijátékoktól. 11 körül pedig elég rossz lenne hazajönni, mikor hív a szomszéd, hogy hatodszorra szökött át hozzá. Marad tehát a nyugdíjas üzemmód, ahhoz viszont pont passzol a backlogom takarítása. Most épp a Modern Warfare II kampányát tervezem végre lenyomni. 

Szada - El is felejtettem, hogy bekerült a Game Passba a Ubisoft saját Zeldája, az Immortals Fenyx Rising, így amikor megláttam a kínálatot böngészve megörültem neki és már töltöttem is le. Valószínűleg ez fog pörögni mostanában egészen addig, amíg szórakoztatnak Zeuszék. 

Mookid - A Steam Visszajátszásom szerint nem is az Elden Ringet, hanem a Doom Eternalt toltam a legtöbbet idén, amire ezek szerint még mindig patologikusan rá vagyok függve, így szilveszterkor gyakorlatilag nincs is más választásom, mint tolni még egy kicsit. Nem baj, ezt az évet egyébként sem búcsúztathatnám szebben, mint térdig Revenant- és Hellknight-vérben gázolva.

Hunter - Voltak terveim idén szilveszterre, de mindent felborított a tény, hogy a fél világ különböző váladékokat fúj bele zsebkendőkbe. A hétvégére ezért a Fortnite vagy World of Warcraft maradt. Mindkettőben jó szokott lenni a hangulat éjfél környékén, így legalább virtuális partizással búcsúztatom 2022-t.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Zs - Évről évre grandiózus terveket szövögetek arról, hogy mennyit játszok majd a karácsonyi ünnepek alatt, aztán évről évre meg is lepődök, hogy igazából már nem vagyok 16, így az ünnepek nagy része különféle programokkal és kötelezettségekkel telik. Magyarán még mindig nem fejeztem be a Deathloopot, ezért szilveszterre is Colt Vahn kalandjait tartogatom.

Chava - Még a Vaják: A vér eredete sem tudta elvenni a kedvem a Kontinens felfedezésétől, ezért továbbra is Keszeg nyergében ülve poroszkálok, módszeresen takarítva el a kérdőjeleket a térképről. Közben azért beiktattam egy kisebb szünetet, így a Somerville-t már lehúzhattam a listámról, és felkészül a Twelve Minutes. Ugyanakkor még azt sem zárom ki, hogy rövidesen másik hátasra váltok, mert a Hell on Wheels darálása miatt egyre növekszik bennem az elhatározás, hogy törlesszek egy régi adósságot, és végre abszolváljam a Red Dead Redemption 2-t is. Pusztán azért hezitálok, mert még mindig abban reménykedem, hogy a Rockstar kiad hozzá egy next-gen frissítést.

Ti mivel játszotok szilveszterkor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)