Hirdetés

Doom - nézd meg a kampány első óráját

|

Ha nem tudjátok kivárni, amíg megérkezik a játékotok vagy csak kíváncsiak vagytok, hogy kezdődik a Doom sztorija, akkor ez a videó segít majd.

Hirdetés

Az elmúlt napok a Doom jegyében teltek, ami cseppet sem meglepő, tekintve, hogy az id Software legendás szériájának legújabb része a minap megérkezett. A készítők még olyan nosztalgikus apróságokra is figyeltek, minthogy működnek a régi csalások és temérdek jópofa easter egget rejt a játék, de a jól megszeretett játékmenet is visszatér, csak éppen sokkal változatosabb kiadásban, szórakoztatóbb fejlődési rendszerrel

Bár a Doom már beszerezhető, még mindig sokan vannak, akik remegő kézzel várják, hogy végre kézbe vehessék a brutális launch trailerrel debütált lövöldét. Nekik jöhet jól a fenti videó, amelyben a kampány első órájába pillanthatunk bele (mondanunk sem kell, hogy mekkora a spoilerveszély, ugye?). Már a nyitó képsorok is rengeteg izgalmat rejtenek, ami pedig azt követően történik, arra nincsenek szavak, így ha kíváncsiak vagytok milyen érzés közvetlen közelről kivégezni egy démont, akkor feltétlenül nézzetek bele.

A Doom már elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti toljátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)