Hirdetés

Doom - legendás démon lett játszható az új DLC-ben

|

Pörgős trailerrel rajtolt el a Doom második, Hell Followed című DLC-je, ami bőven hoz újdonságokat a többjátékos módba.

Hirdetés

A legtöbben ugyan az egyjátékos kampány kapcsán dicsérték az idén megjelent Doomot, de a készítők reményei szerint a többjátékos mód hosszútávon is megragadja az FPS-rajongók figyelmét. Ez a cél a legújabb DLC, a Hell Followed kiadásával is, ami egy elég metálos trailerrel futott be.

A season pass három DLC-je közül a sorrendben második csomaggal három új pályát is kapunk, melyeken az új fegyverrel, a Reaperrel is apríthatjuk az ellent, akár az új tárgy, a Threat Pulse segítségével megtalálva a megfelelő célpontokat. Emellett a Doom egyik legismertebb démona, a Cacodemon is játszható a megfelelő rúna felvétele után, de néhány testreszabási opciót is kapunk. Az új páncéldarabok mellett ugyanis új taunt animációkkal is készültek a fejlesztők. Mindezt sokkal látványosabb tálalásban láthatjátok a fenti videón is, ha pedig tetszik a DLC, már ma le is tölthetitek.

Titeket sikerült megfognia a Doom többjátékos módjának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)