Hirdetés

Most már a Doom II-ben is van battle royale

|

Egy modder az id Software klasszikus alkotásába is elhozta a népszerű játékmódot.

Hirdetés

Valószínűleg nem túlzás azt állítani, hogy jelenleg fénykorát éli a battle royale, hiszen számos ilyen játék jelent meg az utóbbi időben.

Hirdetés

Egy modnak köszönhetően akár már a Doom II-ben is átélhetjük a battle royale izgalmait, hiszen tesztelhető a Doom Royale with Cheese, amelyet egy Bambamalicious nevű modder alkotott meg. A különleges módban a játékosok egy méretes pályán barangolhatnak, miközben fegyvereket és egyéb apróságokat gyűjthetnek, és persze darabokra lőhetik egymást.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a dolog, akkor mindenképp látogassatok el a Doom Royale with Cheese ModDB oldalára, ahol minden információt megtaláltok arról, hogyan tudtok felcsatlakozni a tesztszerverre.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)