Hirdetés

Doom II - egy rajongói moddal jóval ijesztőbbé tehetjük a klasszikus lövöldét

|

Az alkotás gyakorlatilag elsötétíti a pályákat, illetve a démonokat is kicseréli másfajta lényekre.

Hirdetés

A Doom II alapvetően nem egy horrorjáték volt, ám annak idején mégis eléggé rá tudta hozni a frászt a játékosokra, illetve inkább a fiatalabb korosztályra. Azóta persze már sokkal rémisztőbb kalandokkal találkozhattunk, de van egy mod, amivel feldobhatjuk egy picit az id Software lövöldéjének hangulatát.

Hirdetés

Nemrég ismét felkerült a ModDB weboldalára a 2016-ban készült Night64K mod a Doom II-hez, ami tulajdonképpen lekapcsolja a lámpákat a játék pályáin, így flare-ek segítségével kell navigálnunk a sötét folyosókon. A mod készítője, DeXiaZ még a démonokat is kivette az alkotásából, és árnyakkal helyettesítette őket, így bármikor összefuthatunk ezekkel a sötét lényekkel, akik bizony ránk is támadnak majd.

Ha kipróbálnátok az elsötétített Doom II-t, akkor innen beszerezhetitek a modot.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)