Hirdetés

Doom III követelmények

|

Robert Duffy, az id Software egyik programozója fogta magát és egy értekezés keretein belül leírta aktuális gondolatait a Doom III rendszerkövetelményeivel kapcsolatban és megpróbálta mindezt némi történelmi áttekintéssel meghinteni. Történt ugyanis, hogy ők anno 256 MB videókártya-memóriára próbálták optimalizálni a játékot, de hamar kiderült, hogy ilyen mennyiségű textúrával (ultra beállításoknál) a pályatöltések miatt ez lehetetlen. Ennél fogva, ha teljes pompájában és elfogadható framerate-tel akarjátok élvezni a gatyábacsinálást, be kell szereznetek egy olyan videókártyát, amin 512 MB ramocska figyel... Impresszív. Most megint meg lett erősítve, hogy a Doom III maximálisan 60 FPS-t fog produkálni szingli módban és ez csak benchmarkban, vagyis a tesztelés során lesz feloldva. Magas minőségi beállításokkal játszottak a PC Gamer emberei, ami csak annyiban tér el az Ultrától, hogy némileg tömörített textúrákkal dolgozik. A közepes minőséghez már elegendő egy 128 MB memóriával rendelkező videókártya, míg a legalacsonyabb minőséghez akár 64-es is. Természetesen ez utóbbi már igencsak a Quake III Arena szintjére süllyeszti a játékot.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)