Hirdetés

Doom - minden multiplayer DLC ingyenessé vált

|

Nem várt újdonságot hozott a játék 6.66-os verziószámú frissítése, ingyenes hétvégén még azok is kipróbálhatják, akik eddig nem ruháztak be rá.

Hirdetés

A Bethesda és az id Software boldogan jelentette be a Doom legújabb frissítését, ami a beszédes 6.66-os verziószámot kapta. Az update élesedését követően elérhetetlenné vált a játék szezonbérlete, ennek pedig egyetlen örvendetes oka van.

Hirdetés

A 6.66-os frissítés ugyanis ingyenessé tette az összes eddig megjelent multiplayer DLC-t. Ez azt jelenti, hogy mindhárom csomagot teljesen díjmentesen tölthetik le azok, akik birtokolják az alapjátékot - ezek együttesen kilenc térképet, három fegyvert és három új démont foglalnak magukba. Az ingyenes tartalmakat a PC-s, a PlayStation 4-es és az Xbox One-os játékosok is egyaránt élvezhetik.

A frissítés természetesen a szokásos finomhangolásokat is elhozta, ezekről ide kattintva olvashatsz. Ha esetleg eddig nem próbáltad volna az új Doomot, akkor magába a démonirtásba is ingyenesen belekóstolhatsz, ugyanis PC-n és Xbox One-on most hétvégén (csütörtöktől vasárnapig), PlayStation 4-en pedig egy hét múlva, vagyis július 27. és 30. között mehet a díjtalan móka, ekkor kapunk próbaidőszakot. 

Ti ki fogjátok próbálni a Doomot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)