Hirdetés

Doom - újabb próbakört tartanak PS4-en

|

Aki esetleg a múlt héten lemaradt volna a Doom ingyenes hétvégéjéről, az PlayStation 4-en ismét szabadon belekóstolhat az id játékába.

Hirdetés

Titkon még mindig reméljük, hogy a Bethesda és az id Software leleplez valamilyen egyjátékos kiegészítőt vagy DLC-t a Doom kapcsán, de egyelőre erre várnunk kell. Addig is úgy tűnik, a multis tartalmakkal szeretnének lekötni minket a készítők, amiket most ismét kipróbálhatnak a PS4-es játékosok.

Hirdetés

A legújabb ingyenes hétvége egyébként kifejezetten a többjátékos mód népszerűsétésére lett kitalálva, hiszen a multizáshoz szükséges PlayStation Plus előfizetői kapnak hozzáférést. Ettől függetlenül a Doom kampányába is belenézhetünk, de az is a multi felé terelgeti a gamereket, hogy a nemrég ingyenessé vált DLC-kkel is játszhatunk. Ha a próbalehetőség hétfői lejárta után is szeretnétek folytatni a tunkolást, akkor természetesen meg kell vennetek a játékot, de addig teljesen ingyen letölthetitek a trialt innen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)