Hirdetés

Doom - most már selfie is van benne

|

Na jó, most már aztán tényleg nincs tovább: megjelent az InstaDoom mod, ami 37 fényképszűrőt ad a játékhoz, a BFG-t pedig egy szelfibotra cseréli.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V és a World of Warcraft után ugyan nem hivatalosan, de a Doomba is bekerült a selfie-zés lehetősége, és ennél jobb dolog nem is történt a héten.

Végtelenül örülünk annak, hogy a Doom még ennyi év után is a modderek kedvence, és mikor épp nem még brutálisabbá teszik, ilyen agyatlan dolgokra is jut idő. Amellett, hogy olyan Instagram szűrőket alkalmazhatunk, mint az Ashby, a Lo-Fi vagy a Valencia, az első pályán a láncfűrész helyén megtalálható a szelfibot, ami a BFG-t cseréli ki (a mod készítője, Linguica megváltoztatta a BFG-k és a láncfűrészek helyeit), és nyilván mi másra lenne jó, mint arra, hogy a Doomguy megörökítse magát a varázslatos helyszíneken, a csodálatos szörnyekkel.
 

A modot ingyen tölthetitek le a Doom Worldről, ahol egyébként további képeket találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)