Hirdetés

Doom - brutális a launch trailer

|

Befutott a Doom utolsó előzetese, ami mellé rengeteg hasznos infót is megosztott velünk a Bethesda.

Hirdetés

Már csak egy hétre vagyunk a Doom megjelenésétől, aminek másnapján kerül megrendezésre a debreceni PlayIT, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy a sebességkorlátozásra fittyet hányva száguldunk majd haza az autópályán, hogy mihamarabb beülhessünk a gép elé játszani.

A Bethesda egy pörgős launch trailerrel próbálja ráhangolni a játékosokat a megjelenésre, és ez a videó bizony teljesen rendben van, úgy fröcsög az agyvelő, mintha dézsából öntenék. Az Xbox One-os előrendelők már most tölthetik a játékot, a PC-s és PS4-es játékosoknak pedig május 11-én válik elérhetővé az előtöltés.

A PC-s csomag csak egyetlen lemezt tartalmaz majd, a többi fájlt (a játék teljes mérete 45GB körül lesz) a Steamen keresztül kell majd letölteni a telepítéshez. A játék éjfélkor aktiválódik, szóval már éjszaka neki tudtok ülni játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)