Hirdetés

Doom - megjelent Nintendo Switchre

|

Már útközben is irthatjuk a démonokat, hiszen megérkezett a Doom a Nintendo hibrid konzoljára, amihez a megjelenéshez mellékelt trailer hozhatja meg a kedvet.

Hirdetés

Ahogyan arra már többször is felhívtuk a figyelmet korábban, komoly megkötésekkel kell számolnia annak, aki hordozható módon szeretne elmerülni a Doom játékmenetében, ugyanis a Nintendo Switch hardvere érthető módon nem tudja azt kipréselni magából, amit a nagyobb platformok. De így sincs ok az aggodalomra: a Bethesda 720p-s felbontást és 30 fps-t ígér dokkolt és handheld módban egyaránt. 

Hirdetés

A portolást végző Panic Button remélhetőleg hibátlan munkát adott ki a kezei közül, amit már bármelyik Switch-tulaj leellenőrizhet, ugyanis a Bethesda örömmel jelentette be, hogy megjelent a Doom erre a masinára is. Az új változat természetesen tartalmazza a kampányt, valamint az Arcade módot és a multiplayer DLC-ket is. Mielőtt azonban rohannátok beszerezni, még csekkoljátok le a launch trailert, amely ízelítőt ad abból, hogy milyen a Switches játékmenet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)