Hirdetés

Doom - erre számíts, ha magaddal akarod vinni

|

A Doom switches megjelenési dátumának bejelentésével együtt jött egy videó, amiben egyrészt élesben láthatjuk a játékot, másrészt megtudhatunk belőle mindent, amit a portról tudni érdemes.

Hirdetés

Akármennyire szürreális, Nintendo Switchre olyan brutális játékok is kaphatók lesznek, mint a Doom. Nem ugyanaz a képi világ, mint a The Legend of Zelda: Breath of the Wild vagy a Super Mario Odyssey esetében, de így legalább szélesedik a konzol közönsége. Az, hogy ilyen játékokat bárhova elvihetünk, elég vonzó lehet sokak számára.

Hirdetés

A Bethesda nagy sikerű shooterének átszabott változata november 10-étől lesz elérhető a platformra. Az egyjátékos kampány mellett a többjátékos módot is átültették, de azért nem lesz teljesen olyan, mint PC-n vagy a nagyobb teljesítményű konzolokon. Ebből is láthatunk pár jelenetet az alábbi videóban, amiben minden változást részleteznek a fejlesztők. 

Később a Wolfenstein 2: The New Colossus is követi majd, de az csak jövőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)