Hirdetés

Doom - sikerült MOBA-t csinálni a lövöldéből

|

A Doom SnapMap térképkészítője meglehetősen sokoldalú program, de azért mégsem egy teljesen felszerelt modkészlet. Mondjuk ez nem volt akadály egy lelkes játékosnak, hogy kifacsarja az egész játékélményt.

Hirdetés

Patrick Roeder ma adta ki Doom modjának béta verzióját, az Armies of Hell: The Core-t. Tulajdonképpen egy MOBA-ról van szó, amit működés közben láthattok a fenti videóban. Van öt karaktert, megvédendő főépület, bolt, dzsungel, minionok stb..

Roeder meglehetősen súlyos munkája meglehetősen egyedi a Doom modok között, ami nem meglepő, tekintve, hogy emberünk egy tapasztalt játékfejlesztő.

A térkép meglehetősen jól működik, még annak ellenére is, hogy a SnapMap keményen korlátozza a lehetőségeket. Jelenleg Roeder belefutott egy komoly hibába (a Doom MOBA Baron szörnye nem működik), amit ha ki akar küszöbölni újra kell építenie az egészet.

Szerencsére már van annyi tapasztalata, hogy ez nem lesz túl nehéz, és ha sikerül, akkor a BÉTA feliratú tábla is lekerülhet a Baron teremről. Hogy hogyan próbálhatjátok ki a modot, azt ide kattintva megtudhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)