Hirdetés

Doom - aligha lesz két ugyanolyan karakter a multiban (videó)

|

A Doom eszközei is lehetőséget adnak rá, hogy indokolatlanul sok időt töltsünk multis karakterünk testreszabásával, az új trailer pedig ebből ad némi ízelítőt.

Hirdetés

Ha az id Software-nek sikerült felkeltenie az érdeklődéseteket, valószínűleg már most a Doom nyílt bétáját nyüstölitek, de azért a készítők még a teszt idejére is időzítettek egy látványos trailert a játékról. Ebben is a többjátékos mód van a középpontban, ezúttal a multis meccsek során használt karakterünk személyre szabásával ismerkedhetünk meg.

Amint a videó elején láthatjuk, szintlépéssel oldhatunk majd fel új fegyvereket, démonokat és más felszereléseket, de azért külsőleg is elég vad különbségeket vehetünk majd észre a különböző Doom-karakterek között. A fegyverünket és a páncélunkat is alaposan kifesthetjük, ahogy különböző animációk közül is választhatunk, amikkel azután heccelhetünk valakit, hogy kilőttük. A videó végén bemutatták a Hack Module-okat is: ezek olyan egyszer felhasználható tárgyak, amik érdekes előnyökhöz juttatnak, például láthatjuk, mennyi idő van még hátra egy-egy felvehető tárgy újbóli megjelenéséig.

Mit gondoltok, jót tesznek ezek az újdonságok a Doom többjátékos módjainak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)