Hirdetés

Doom - jövő héten bárki kipróbálhatja, itt az első DLC tartalma

|

A hétvégén lezajlott a Doom zárt bétája, amiben csak néhányan vehettek részt. Most viszont megnyílnak a pokol kapui.

Hirdetés

A Doommal eddig az újságírókon kívül csak azok játszhattak, akik előrendelték vagy elsők között vették meg a Wolfenstein: The New Ordert, vagy esetleg valahogyan máshogy sikerült kódot szerezniük. Nem kérdezzük, hogyan.

A Bethesda viszont úgy döntött, mindenkinek betekintést enged a körülbelül egy hónap múlva megjelenő játék multiplayer szegmensébe. Az április 15. és 17. között zajló nyílt béta során a Team Deathmatch és Warpath módokat lehet kipróbálni a Heatwave és Infernal pályákon (tehát ugyanaz lesz játszható, mint a zárt bétában). Mindhárom platformon elérhető lesz, a konzolosok a PlayStation Storeból és Xbox Live-ról, a PC-sek várhatóan Steamről fogják tudni letölteni, csak rá kell keresni. 

Emellett elárulták, hogy nyáron jön az első fizetős DLC, mely három pályát, egy új fegyvert, egy démont, egy páncélzatot, egy felszerelést, új hack modulokat, gesztusokat, öltözékszíneket és -mintákat kínál. Önmagában 14,99 euróba kerül, de Season Passban is megvehető. Ezt a csomagot később még két másik követi. Ingyenes tartalom is jön, játékmódokra számíthatunk, a SnapMap szerkesztővel pedig bárki csinálhat pályát.

A Doom május 13-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)