Hirdetés

DOOM - jönnek a privát mérkőzések és a deathmatch

|

A fejlesztők beteljesítik a korábbi ígéreteiket, és két nagyon fontos lehetőséget építenek be a játékba. A DOOM visszavár egy kis közösségi hentelésre.

Hirdetés

Még júniusban ígérte a id Software, hogy a nyárra leszállítják a DOOM Update 3 tartalmait. Ezt picit már lekésték, de azért annyira nem, hogy olyan nagyon haragudjunk miatta. A privát meccsek és a Deathmatch mód szeptember végén érkeznek.

A Deathmatch értelemszerűen egy olyan játékmód, ahol mindenki szabadon gyilkolhatja a másikat egy többjátékos térképen. A privát mérkőzés funkcióban a haverokkal állíthattok össze egy meccset, ahol nektek kell kiválasztani a játékmódot, a térképet, és a többi, a menetet érintő beállítást.

A fejlesztők ezeket és az Arcade módot élőben fogják majd bemutatni szeptember 13-án este 8 órakor az Xbox Twitch csatornáján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)