Hirdetés

Doom - nem érdemes a megjelenés napján tesztekre számítani

|

A Bethesda úgy döntött, nem küld ki sajtópéldányokat a Doom megjelenése előtt, minden újságíró csak leghamarabb pénteken kaphatja meg.

Hirdetés

Manapság már nem olyan ritka, hogy egy kiadó visszatartja a játékát, mert nem szeretné, hogy az újságírók elhamarkodottan ítélkezzenek. Ez jellemzően azoknál a játékokál fordul elő, amiknek sikerében még a kiadó sem hisz.

A Doom sikerében azért bízik a Bethesda, és nem is ez az oka annak, hogy csak pénteken, a játék megjelenésének napján kezdik el kiküldeni a sajtópéldányokat. Az ok mindössze annyi, hogy mivel a multiplayer és a SnapMap szerverei csak május 13-án indulnak, azokat nem lehetne a megjelenés előtt tesztelni, és úgy gondolják, ez a kettő is ugyanannyira fontos, mint a kampány. Azért pár nappal előbb elküldhetnék, hogy legalább az egyjátékos módot el lehessen kezdeni, de nem vagyunk telhetetlenek, várunk türelemmel. Ahogy mi is készen állunk, tesztünket olvashatjátok majd itt, a GSO-t. Remélhetőleg legkésőbb jövő héten.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)