Hirdetés

Switchre érkezik az eredeti Doom trilógia, ráadásul már ma

|

Az első játék 25. évfordulója alkalmából új formában is élvezhetjük a klasszikus játékokat.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik az idei QuakeCon Dallasban, ahol leginkább a Doom Eternal van a középpontban, de a kiadó a klasszikus trilógiáról sem feledkezett meg.

Hirdetés

A Nintendo honlapjának listázásai alapján ugyanis már megvásárolható Nintendo Switchre a Doom, a Doom 2 és a Doom 3 is. Az első két játékot 3,99 fontért (kb. 1500 forintért), a Doom 3-at pedig 7,99 fontért (kb. 3000 forintért) lehet begyűjteni. Az évforduló alkalmából a Doom tartalmazza az Episode IV: Thy Flesh Consumed kiegészítőt, a Doom 2  a Master Levels csomagot, amely 20 új szintet tartalmaz, a Doom 3-hoz pedig járnak a Resurrection of Evil és a The Lost Missions kiegészítő csomagok is.

Örültök a hírnek, ti is kipróbáljátok a klasszikus lövöldéket Switchen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)