Hirdetés

Doom 4 - a rajongók már javítanának rajta

|

Vannak, akiknek nem felel meg a Doom mostani megjelenése, így fogták is a photoshoppot, hogy “feljavítsák” egy picit.

Hirdetés

Emlékeztek még arra, amikor annak idején a Diablo III bejelentése után emberek azonnal elkezdték sötétíteni a látványt? Na, nagyjából ugyan ez történik most az új Doom (ami ugyebár Doom 4 is lehetne, ha játékipar nem akarná folyton szívatni a Google-re alapozó játékújságírókat) kapcsán, csak most színesebbre veszik a dolgokat.

Először is van itt egy videó, ami egy kicsit átszerkesztve mutatja be az E3 demót. Az old-school érzés jegyében Linkzaki felgyorsította az anyagot, és hozzácsapott néhány ismerős hangeffektet is.

Mindeközben Nathan Ranney azzal volt elfoglalva, hogy a sötétebb színeket egy kicsit átfesse, és egy Doom 1-es érzést adjon az egész látványnak ezzel.

Kicsit talán nosztalgiával fertőzött rajongói túlkapásnak, kapálózásnak is érezhető, ami a közösségi hálózatokon zajlik, de persze érthető, ha valakinek nem tetszik az új irány.

Nektek mi a véleményetek? Jó lesz az új Doom?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)