Hirdetés

Húsz év után adott ki John Romero új Doom-pályát

|

A játék egyik eredeti alkotójától a jövőben valószínűleg több Doom-pályára is számíthatunk, kezdésképp pedig egy régi klasszikust újított fel nekünk John Romero.

Hirdetés

Bár a legtöbb rajongó valószínűleg a Doom idei visszatérését várja, az 1993-as eredetit is érdemes lehet elővenni a még mindig elég aktív modder közösségnek hála. Ráadásul nemrég a játék egyik eredeti alkotója, John Romero is közzétett egy új pályát a klasszikus FPS-hez.

Romero a Doom első epizódjának nyolcadik pályáját, a Phobos Anomalyt alakította át kicsit, az új pályának pedig a Tech Gone Bad nevet adta. Az új Doom-pálya egyébként 2-4 fős kooperatív és deathmatch módra is alkalmas, de a készítő elmondása szerint egyelőre ezzel csak felfrissítette a pályatervezői tudását, így nem kizárt, hogy több pályát is várhatunk. "Az előző Doom-pályáim 1995-ben készület az Ultimate Doomhoz, szóval ez egy kis bemelegítés volt" - írja Romero a pályához mellékelt szövegben.

Mit gondoltok, mire számíthatunk a jövőben a legendás dizájnertől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)