Hirdetés

Doom - gyere csak vissza a pokolba egy kicsit!

|

Új előzetesen mutatkozik be a Doom következő ingyenes frissítése, illetve az első prémium DLC, az Unto The Evil.

Hirdetés

A Doom egyjátékos kampánya hatalmas sikert aratott a régi motorosok és a fiatalok körében is (a GameStar Doom tesztje itt olvasható), viszont a legtöbben úgy gondolták, hogy a többjátékos módból többet is ki lehetett volna hozni. Az id Software át is vette az irányítást az online komponens fejlesztése fölött és már készülnek is a komolyabb változtatásokkal.

Ha esetleg már letettétek a játékot, akkor most mindenképpen érdemes lesz egy kicsit visszatérni hozzá, mert az elkövetkező egy hétben egy dupla XP hétvége, egy ingyenes update, valamint egy fizetős DLC is várja majd a rajongókat.

Az ingyenes update két játékmódot is hoz majd, az egyik az Exodus (a capture the flag helyi megfelelője) a másik pedig a Sector, ami egy amolyan területvédős játékmód.

A játék első fizetős multiplayer DLC-je az Unto The Evil három új pályát, egy irányítható démont, új fegyvereket és páncélokat is tartalmaz majd, valamint egy új PartyPlay nevű feature-t is debütál, melynek lényege, hogy úgy is játszhatjuk a csomagot, ha nekünk nincs meg, de partiban vagyunk valakivel, akinek igen. Nézzétek meg az előzetest a fenti képre kattintva.

Az Unto The Evil megjelenés augusztus 5-én várható. Ti mennyire várjátok? Nyomjátok még a Doomot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)