Hirdetés

Doom VFR és Skyrim VR megjelenés - karácsonykor jönnek a Bethesda játékai?

|

A Doom és a Skyrim VR változatai még idén megjelennek és ha igaz, amit a PlayStation Store ír, a pontos dátumot is tudjuk. Kellemes családi program lehet karácsonykor.

Hirdetés

A Bethesda az E3 alatt három VR játék idei megjelenését jelentette be, pontos dátumot azonban egyik kapcsán sem tudtunk még. A nagyon durva, AAA játékokkal teli őszi szezonba nem lenne jó ötlet bedobni őket, de a PlayStation Store-ban látható megjelenési dátumokkal ügyesen kikerülné a csapat a rohamot.

Hirdetés

A Fallout 4 VR nem jön PlayStation VR-ra, a Doom VFR és a Skyrim VR viszont igen. Mindkettő termékadatlapja megtalálható a PS boltjában, és mindkettőnél 2017. december 22. van megjelölve megjelenési dátumként. Lehet persze placeholder, de annak általában december 31-ét szokták megadni, ráadásul 22-e pont péntek, és a legtöbb játék általában pénteken jelenik meg (a Sony-exkluzívok szerdán, de ez most mindegy). 

Az viszont elég durva, hogy a Skyrim VR 21 990 forintba kerül. Oké, hogy a teljes játékot végigjátszhatjuk, de kétségeink vannak afelől, hogy aki már egyszer-kétszer végigment, vagy akár csak 50 óránál többet pakolt bele, csak a VR-élmény miatt kifizetné a teljes árat. A Doom VFR 8990 Ft lesz, az korrektnek tűnik, de a hosszát egyelőre nem ismerjük, így nehéz megmondani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)