Hirdetés

Doom - mostantól lehet jelentkezni az alfára, ez lesz benne

|

A Bethesda Softworks elindította a Doom zárt alfájának előregisztrációját, így az arra érdemesek hamarosan indulhatnak a pokolba démonokra (és persze egymásra) vadászni.

Hirdetés

Bár a Doom megjelenése még odébb van, a fejlesztők szeretnék, ha már most belenézhetnénk (és beleszólhatnánk) a játékba, ezért hamarosan elindítják majd a zárt alfa tesztet, amelyre mától regisztrálhatnak a jogosultak.

És hogy ki csatlakozhat az alfához? Mindenki, aki 2014. május 26. előtt előrendelte vagy megvásárolta a Wolfenstein: The New Ordert. A Doom zárt alfája PC, Xbox One és PlayStation 4 platformokon zajlik majd, és a Bethesda elmondása szerint elsősorban a többjátékos szerverek stressztesztjére akarják kihegyezni a dolgot.

Ennek köszönhetően egyetlen pálya (Heatwave) és egyetlen játékmód (6v6 Team Deathmatch) lesz elérhető, amelyeken összesen 7 különböző fegyverrel kaphatjuk szét a többieket. A későbbiekben számíthatunk egy bétatesztre is, ahova ugyancsak a The New Ordert megvásárlókat várják szeretettel.

Ha jogosultak vagytok az alfára, ezen az oldalon tudtok regisztrálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)