Hirdetés

Dota 2 7.00 - összeomlott, majd kínaira váltott a hivatalos honlap a bejelentés után

|

A Valve leleplezte, mit hoz a Dota 2 7.00-s változata, de először csak kevesen érthették. Most viszont már mindent tudunk.

Hirdetés

Bár a MOBA-k között a League of Legends a király, azért a Dota 2-nek is szép nagy a játékosbázisa. Ma 7 órakor tervezte a Valve bemutatni a 7.00-s frissítés tartalmait, még egy visszaszámlálót is készített, de a dolog nem sült el jól: a szerverek lehaltak, és fél órával később csak a kínai oldalt sikerült visszaállítani.

Most már megy az angol is, így megtudtuk, mire számíthatunk a december 12-én élesedő frissítéstől. Jön egy új hős, a Monkey King, egy melee karakter, aki fák tetején közlekedhet és magasról ugrálhat rá ellenfeleire, képes alakot váltani (akár fává vagy lóvá is változhat),  illetve segítőket idézni. Hoz egy új pályakinézetet is, amit január közepéig 12,99 dollárért lehet megvenni 19,99 helyett. Arcana tárgy és közvetítő is jön vele.

Változik még a HUD, a játék előtti képernyő, bekerül a talentfa, és a táska, aminek köszönhetően több cuccot vihetünk magunkkal. A linkekre kattintva a hivatalos honlapon találjátok magatokat, ahol nagyon szépen illusztrálva olvashatjátok a részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)