Hirdetés

Dota 2 - nagyjából 17 ezer felhasználói fiókot resetelt a Valve

|

A stúdió így akarja felvenni a harcot azok ellen, akik különféle módszereket alkalmazva próbáltak meg visszaélni a matchmaking rendszerrel.

Hirdetés

Sajnos a legtöbb online játékban előfordul, hogy a játékosok valódi pénzért vesznek felhasználói fiókokat, hogy így jussanak magasabb vagy épp alacsonyabb rangra, ami egyértelműen nem tesz jót a meccsek egyensúlyának. A Valve azonban most visszavágott, és rengeteg accountra szabott ki büntetést.

Hirdetés

A Dota 2 fejlesztői nemrég nagyjából 17 ezer fiókot reseteltek, hogy így próbálják meg visszaszorítani azokat a játékosokat, akik ilyen-olyan trükköket használva éltek vissza a matchmakinggel. A MOBA hivatalos Twitter-oldalára felkerült bejegyzés alapján ezeket a módszereket leginkább smurfök, illetve felhasználói fiókokat vásárló emberek használták.

A rajongók egyébként örömmel fogadták a Valve döntését, hiszen elég gyakori, hogy egy ügyesebb játékos létrehoz egy smurf accountot, amivel eléggé belerondíthat az alacsonyabb rangon lévők meccseibe. 

Ti találkoztatok már ilyen játékosokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)