Hirdetés

Dota 2 - annyi dolgot változtat a frissítés, hogy akár könyvben is kiadhatnák

|

Megérkezett a 7.20-as javítócsomag, újra kell tanulni a játékot.

Hirdetés

Legutóbb talán a játék 7.0-s frissítésénél érezhette azt a közösség, hogy valójában már a Dota 3-mal játszanak, hiszen alapjaiban változott meg minden mechanika, a pálya, és a hősök képességei. Nem kellett a 8.0-ig várni, hogy ez újra bekövetkezzen.

Hirdetés

A 7.20-as frissítés szinte az összes hősön finomhangol egy kicsit, és míg egyesek csak apró változtatásokon esnek át, másoknak teljesen lecserélik az arzenálját. Hozzányúlnak a tárgyak nagy részéhez is, az xp módosítások miatt pedig sokkal kill-orientáltabb metára számíthatunk.

Ha kíváncsiak vagytok a változtatások teljes listájára, akkor ide katt, ha pedig a profik véleményét is meghallgatnátok, akkor Purge videóját ajánljuk. Hogy mennyi az újdonság, azt jól tükrözi, hogy az "Első benyomások" videó több mint 8 órás lett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)