Hirdetés

Dota 2 - fizetnünk kell, ha el szeretnénk kerülni a toxikus játékosokat

|

A Valve bevezetett egy olyan szolgáltatást, ami sokat javíthat a játékélményen, de a használatához bizony ki kell nyitnunk a pénztárcánkat.

Hirdetés

Többek között azért is örvend óriási népszerűségnek még mindig a Dota 2, mert díjmentesen játszható, ám ahogy más online játékokban, úgy ebben is szép számmal akadnak bunkó játékosok. Egy újdonságnak köszönhetően tiltólistára tehetjük őket, de valamilyen okból kifolyólag prémium szolgáltatásként árulja ezt a Valve.

Hirdetés

Az idei Battle Pass megvásárlásával nemcsak kozmetikai apróságokat oldhatunk fel, hanem elérhetővé válik egy egyelőre kísérleti fázisban lévő, úgynevezett Avoid Player funkció is, amivel távol tarthatjuk magunktól a toxikus játékostársainkat. Az eset azért is érdekes, mert több olyan online alkotás is van, ami már tartalmazza ezt a funkciót, de értelemszerűen nem kell külön fizetni a használatáért. Sőt, talán lassan már alap dolognak lehetne venni egy ilyen apróságot, tekintve, hogy mennyi toxikus arc lézeng az ilyen játékokban.

Ráadásául hab a tortán, hogy egyelőre nem is működik megfelelően a Dota 2-es tiltólista, mert a rajongók panaszai alapján úgy tűnik, nem garantálja, hogy sosem találkozunk többet az adott játékossal.

Ti kipróbáltátok már az új funkciót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)